Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vervessä ohjaamme ihmisiä työelämään. Asiakkaitamme ovat nuoret, joita autamme opintojen ja työelämän alkuun, sekä aikuiset, jotka tarvitsevat tukea työssä jaksamiseen tai jotka etsivät uutta suuntaa uralleen. Toimimme 11 paikkakunnalla 200 työntekijän voimin. Etsimme Jyväskylään määräaikaista Ammatillista kuntoutusohjaajaa kuukauden kestävään sijaisuuteen. Ohjaat ryhmiä ja yksilöasiakkaitamme, jotka etsivät omaa paikkaansa työelämässä. Suunnittelet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Jyväskylä hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä sosiaalityö Jyväskylä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillinen kuntoutusohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut KK-VERVE Oy, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa