Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vervessä ohjaamme ihmisiä työelämään. Asiakkaitamme ovat nuoret, joita autamme opintojen ja työelämän alkuun, sekä aikuiset, jotka tarvitsevat tukea työssä jaksamiseen tai jotka etsivät uutta suuntaa uralleen. Toimimme 11 paikkakunnalla 200 työntekijän voimin. Etsimme Jyväskylään määräaikaista Ammatillista kuntoutusohjaajaa kuukauden kestävään sijaisuuteen. Ohjaat ryhmiä ja yksilöasiakkaitamme, jotka etsivät omaa paikkaansa työelämässä. Suunnittelet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Jyväskylä hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Jyväskylä musiikki- ja viihdealan tehtävät Jyväskylä sosiaalityö Jyväskylä lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ammatillinen kuntoutusohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut KK-VERVE Oy, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa