Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia Destialle (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Amitec Oy on suomalainen teknologiayritys, joka tuotteillaan ja palveluillaan auttaa teollisuutta tehostamaan toimintaansa. Ydinosaamistamme ovat prosessi- ja materiaalinkäsittelyn ratkaisut, ruostumattomat materiaalit sekä korkeaa hygieniatasoa vaativan teollisuuden laitteet ja palvelut.
Tarjoamme teollisuudelle kokonaisvaltaista palvelua teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajaksi. Meihin voit luottaa yritystoiminnan kaikissa käänteissä. Olemme yhteistyökumppani, jolla on asennetta ja halua.

Etsimme nyt matkatöihin sitoutuneita putkihitsaajia ja -asentajia eri paikkakunnilla sijaitseviin työkohteisiin. Työturvallisuus- ja tulityökortti sekä TIG-luokka ohuelle RST-putkelle vaaditaan. Työsuhteet ovat vakituisia tai 3-6 kuukautta pitkiä projekteja.
Etsimme myös Laitilan toimipisteeseen putkihitsaajia ja -asentajia vakituiseen työsuhteeseen.

Web-osoite: http://www.amitec.fi Työnantaja: Amitec Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoa tehtävistä antaa Jyrki Vuoriaho puh. 050 555 5425. Hakemukset: Hakemukset osoitteeseen jyrki.vuoriaho@kymppiservice.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Amitec Oy Y-tunnus 0570868-1 Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta Rinnakkaistoiminimet Laitilan Asennus, Ekomies

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

16 567 143 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

28 698 € -96 %

Henkilöstö

119 13

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja ja -asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Amitec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa