Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Amcor on maailman johtava pakkausmateriaalien valmistaja, jolla on Suomessa tuotantolaitokset Kauttualla ja Lieksassa. Tehtaat ovat osa joustopakkauksia valmistavaa Amcor Flexibles Europe, Middle East & Africa liiketoimintaryhmää ollen suurin Amcorin liiketoimintaryhmistä. Amcor Flexibles Finland Oy valmistaa korkealuokkaisia pakkausmateriaaleja johtaville kotimaisille ja kansainvälisille elintarviketeollisuuden toimijoille. Kauttuan tehdas sijaitsee kolmiossa Turku-Rauma-Tampere. Käyntiosoitteemme on Luvalahdentie 1, Kauttua
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kansainvälinen yrityksemme etsii nyt SINUA
Mekaanisen kunnossapidon ammattilainen

Haemme Kauttuan tehtaallemme paino- ja laminointikoneiden sekä kiinteistön kunnossapitoon mekaanisen kunnossapidon osaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Odotamme sinulta teollisuuskokemusta kunnossapidosta, mielellään automaattisten linjojen tai koneiden ennakkohuollosta ja vianhausta.
Vahvuutesi on pyörivien laitteiden osaamisessa ja prosessiteknisissä laitteissa, mm. laakereissa, pumpuissa, venttiileissä. Tunnet myös pneumatiikkaa ja siihen liittyviä komponentteja.
Odotamme sinulta asentajana järjestelmällistä ja itsenäistä työtapaa, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta. Sinulla on vuorotyövalmius, hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi myös ryhmässä.
Englanninkielen taito on etu.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ammattilaiselle maailman suurimmassa pakkausalan konsernissa, puhtaassa ja siistissä tehdasympäristössä.

Amcorin Suomen tehtaat ovat savuttomia työympäristöjä.

Web-osoite: http://www.amcor.com Työnantaja: Amcor Flexibles Finland Oy Sijainti: Luvalahdentie 1, 27500 KAUTTUA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa mekaanisen kunnossapidon esimies Jouni Huila, puh. 010 825 2134, jouni.huila@amcor.com ja kunnossapidon päällikkö Matti Hynninen, puh. 010 825 2287, matti.hynninen@amcor.com. Hakemukset: Hakemukset pyydämme toimittamaan 31.10.2016 mennessä osoitteella AFFinland.HR@amcor.com. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Luvalahdentie 1, 27500 KAUTTUA

Yritystiedot

Toiminimi Amcor Flexibles Finland Oy Y-tunnus 0773170-3 Toimiala Muovipakkausten valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

51 162 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

189 000 € 149 %

Henkilöstö

252 -2

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaanisen kunnossapidon ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Amcor Flexibles Finland Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Eura , osoitteessa Luvalahdentie 1, 27500 KAUTTUA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa