Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kansainvälinen Orapi on teollisuus, siivous- ja kiinteistöhuolto sekä hygieniatuotteiden valmistaja. Orapi Nordic Oy Ab myy Suomessa tuotteita suoraan loppukäyttäjille sekä jälleenmyyjille. Pääasialliset tuotteemme ovat kemianalan valmisteita ammattikäyttöön. Tehokkaalle myyjälle on nyt tarjolla hyvä myyntipiiri Turun alueella. Saat myyntikoulutuksen ja vahvan tuen itsenäiseen sekä mielenkiintoiseen työhön jossa voi kehittyä sekä päästä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Turku päällikkötason positiot Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Orapi Nordic Oy Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20200 - Turku .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus