Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Nyt se on tullut Suomeen. Nimittäin Frog Fitness. Uusi vallankumouksellinen kuntoiluväline joka on Yhdysvalloissa saavuttanut valtavan suosion. Haen kahta Aluepäällikköä Etelä-Suomeen myymään Frogia kuntosaleille, urheiluseuroille yms. Asiakkaita riittää valtavasti tälle tuotteelle. Tuote on yksinoikeudella joten ei tarvi pelätä että kilpailijat alkaisivat tuotetta myymään.

Oletko rautainen myynnin ammattilainen ja samalla liikunnallinen myyntitykki. Onko sinulla jo entuudestaan hyviä kontakteja kuntosaleille tai urheiluseuroihin? Laitetta pitää pystyä esittelemään asiakkaalle joten hyvä kunto on avainasemassa tässä työssä.

Frog on innovatiivinen ja vuosien suunnittelun tulos. Tuotteella ei ole varsinaista kilpailijaa joten myynti on helpompaa kuin tavallisilla liikunta välineillä.

Toimiessasi toiminimellä tarjoan sinulle loistavan provision ja ahkeralla myyjällä on mahdollisuudet päästä hyville ansioille.

Tutustu tuotteeseen lisää sivulla www.frogfitness.com tai www.frogshop.fi

Työnantaja: T:mi Rauli Salmela Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Rauli Salmela 0400-624381 rauli.salmela@hotmail.com Hakemukset: Lähetä hakemus osoitteeseen rauli.salmela@hotmail.com tai soita numeroon 0400-624381 arkisin klo.12.00-15.00 välisenä aikana. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Rauli Salmela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa