Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt se on tullut Suomeen. Nimittäin Frog Fitness. Uusi vallankumouksellinen kuntoiluväline joka on Yhdysvalloissa saavuttanut valtavan suosion. Haen kahta Aluepäällikköä Etelä-Suomeen myymään Frogia kuntosaleille, urheiluseuroille yms. Asiakkaita riittää valtavasti tälle tuotteelle. Tuote on yksinoikeudella joten ei tarvi pelätä että kilpailijat alkaisivat tuotetta myymään. Oletko rautainen myynnin ammattilainen ja samalla liikunnallinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Rauli Salmela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus