Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt se on tullut Suomeen. Nimittäin Frog Fitness. Uusi vallankumouksellinen kuntoiluväline joka on Yhdysvalloissa saavuttanut valtavan suosion. Haen kahta Aluepäällikköä Etelä-Suomeen myymään Frogia kuntosaleille, urheiluseuroille yms. Asiakkaita riittää valtavasti tälle tuotteelle. Tuote on yksinoikeudella joten ei tarvi pelätä että kilpailijat alkaisivat tuotetta myymään. Oletko rautainen myynnin ammattilainen ja samalla liikunnallinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Rauli Salmela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus