Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nyt se on tullut Suomeen. Nimittäin Frog Fitness. Uusi vallankumouksellinen kuntoiluväline joka on Yhdysvalloissa saavuttanut valtavan suosion. Haen kahta Aluepäällikköä Etelä-Suomeen myymään Frogia kuntosaleille, urheiluseuroille yms. Asiakkaita riittää valtavasti tälle tuotteelle. Tuote on yksinoikeudella joten ei tarvi pelätä että kilpailijat alkaisivat tuotetta myymään. Oletko rautainen myynnin ammattilainen ja samalla liikunnallinen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut T:mi Rauli Salmela. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa