Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ
Metal Work Finland Oy
Haemme tuloshakuista Aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kasvattamaan markkinoilla laadustaan tunnettujen pneumatiikkatuotteiden myyntiä Suomessa. Liikut työssäsi sujuvasti teollisessa asiakasrajapinnassa, syventäen jo olemassa olevia asiakassuhteita sekä etsien jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Olet myynnin ammattilainen ja vastaat koko myyntiprosessista aina oman myyntisi suunnittelusta tilauksen vahvistumiseen asti. Kun et ole asiakaskäynneillä, työskentelet joustavasti joko koti- tai Järvenpään toimistolla.
Odotamme sinulta aikaisempaa näyttöä menestyksekkäästä myynnistä teollisuudessa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä teknistä ymmärrystä. Ennen kaikkea innostut myynnistä ja tartut toimeen saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Osaat esittää oikeita kysymyksiä, tuottaa ratkaisuja ja keskustelet sujuvasti eri organisaatiotasojen kanssa. Haluat ottaa vastuun työstäsi, luot itse omat suunnitelmasi sekä kykenet priorisoimaan ja tekemään päätöksiä. Yritys on kansainvälinen ja tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa.
Tarjoamme palkitsevan ja vastuullisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme vahvasti laatuun ja työssäsi pääset vahvistamaan osaamistasi entisestään.
Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta 30.10.2016 mennessä.
Rekrytointia hoitaa Target Headhunting Oy. Lisätietoja antaa arkisin klo 9-17 rekrytointikonsultti Ulla Marjoniemi, p. 040 8388 597, ulla.marjoniemi@targetheadhunting.fi.
Metal Work
Metal Work on Italialainen yritys joka on erikoistu­nut valmistamaan pneumatiikkatuotteita. Yritys on perustettu vuonna 1967.
Metal Work Finland Oy perustettiin 2001 ja sen konttori ja varasto sijaitsevat Järvenpäässä.
Kyseessä on joustava ja asiakaslähtöinen yritys, joka tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelusta sekä korkeasta toimitusvarmuudesta. Kansainvälisenä yhtiönä Metal Work tarjoaa asiakkailleen kattavan myyntiorganisaation sekä asiantuntijaverkoston ympäri maailman.
Tehdas sijaitsee Bresciassa, jossa työskentelee 300 henkilöä, kotimaan ja maa­ilman myyntiorganisaatiossa lisäksi 600 henkilöä. Tuotteiden jakelua ja teknistä tukea asiakkail­lemme hoitaa 45 Metal Work toimipistettä ympäri maailman.
Lisätietoa yrityksestä löytyy www.metalwork.fi.

Työnantaja: Asiakasyritys / Target Headhunting Oy Sijainti: Puurtajankatu 15A, 04440, Järvenpää, Suomi Yhteystiedot: Ulla Marjoniemi, ulla.marjoniemi@targetheadhunting.fi, 0408388597 Hakemukset: https://targetheadhunting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=52#form_start Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puurtajankatu 15A, 04440, Järvenpää, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, Metal Work Finland Oy, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Asiakasyritys / Target Headhunting Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää , osoitteessa Puurtajankatu 15A, 04440, Järvenpää, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa