Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖ Metal Work Finland Oy Haemme tuloshakuista Aluemyyntipäällikköä Etelä-Suomen alueelle Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kasvattamaan markkinoilla laadustaan tunnettujen pneumatiikkatuotteiden myyntiä Suomessa. Liikut työssäsi sujuvasti teollisessa asiakasrajapinnassa, syventäen jo olemassa olevia asiakassuhteita sekä etsien jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Olet myynnin ammattilainen ja vastaat koko myyntiprosessista aina oman myyntisi suunnittelusta tilauksen vahvistumiseen asti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Järvenpää myyntialan tehtävät Järvenpää myynti- ja kaupan alan johtopositiot Järvenpää päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, Metal Work Finland Oy, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Asiakasyritys / Target Headhunting Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus