Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme on LVI-tarvikkeiden luotettu toimittaja ja vahva tekijä alan markkinoilla. Vakavaraisena ja luotettavana yrityksenä asiakkaamme on alalla arvostettu toimija. Haemme nyt menestyvälle kotimaiselle perheyritykselle ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / ALUEMYYNTIKONTTORIN VETÄJÄÄ vastaamaan LVI-tarvikkeiden myynnistä ja markkinoinnista Tampereen markkina-alueella sekä toimimaan alueelle perustettavan aluemyyntikonttorin esimiehenä. Tehtävässäsi vastaat LVI-ammattitarvikkeiden myynnistä erityisesti urakoitsija- ja tukkuasiakkaille. Toimit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Tampere myyntialan tehtävät Tampere myynti- ja kaupan alan johtopositiot Tampere päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, LVI-tarvikkeet, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kallinen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33800 - Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus