Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Asiakasyrityksemme on LVI-tarvikkeiden luotettu toimittaja ja vahva tekijä alan markkinoilla. Vakavaraisena ja luotettavana yrityksenä asiakkaamme on alalla arvostettu toimija.

Haemme nyt menestyvälle kotimaiselle perheyritykselle ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / ALUEMYYNTIKONTTORIN VETÄJÄÄ vastaamaan LVI-tarvikkeiden myynnistä ja markkinoinnista Tampereen markkina-alueella sekä toimimaan alueelle perustettavan aluemyyntikonttorin esimiehenä.

Tehtävässäsi vastaat LVI-ammattitarvikkeiden myynnistä erityisesti urakoitsija- ja tukkuasiakkaille. Toimit lisäksi alueelle avattavan noutomyymälän vastuullisena esimiehenä.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

-Sinulla on jo näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä
-Sinulla on kokemusta LVI-alasta, alan koulutus katsotaan eduksi
-Olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut ja tavoitteellinen tuloksentekijä
-Tunnet Tampereen seudun toimijoita

Esimieskokemus ei ole ehdoton edellytys, mutta lasketaan eduksi.

Asiakasyrityksemme on laajentamassa nyt liiketoimintaansa. Tämä on erinomainen mahdollisuus olla mukana rakentamassa suomalaista menestystarinaa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle itsenäisen ja palkitsevan tehtävän alan parhaiden tuotteiden parissa. Pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja tekemään itsenäisiä päätöksiä pääkonttorin tuella.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kyseessä on suora rekrytointi asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työnantaja: Kallinen Consulting Oy Sijainti: 33800 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Täytä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kallinenconsulting.fi tai oheisen linkin kautta, emme valitettavasti voi käsitellä sähköpostitse tulevia hakemuksia. Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella arkisin kello 12-16 numerosta 040-3568772 (Tapio Kallinen). Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 04.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33800 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, LVI-tarvikkeet, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Kallinen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33800 - Tampere , osoitteessa 33800 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa