Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Yksikön päällikkö Adecco Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyritykseni Janwall Oy Ltd hakee kauttani aluemyyntipäällikköä Uudellemaalle. Työsuhde on kestoltaan puoli vuotta. Janwall Oy Ltd vuokraa rakennus-alan ammattilaisia yritysten tarpeisiin. Ammattilaiset ovat Virolaisia. Janwall Oy Ltd on 100 % suomalaisomistuksessa oleva työvoiman vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomen alueella. Noudatamme voimassa olevia työehtosopimuksia ja lakeja. Panostamme hyvään palveluun. Asiakkaidemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointi- ja resursointipalvelu JM. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus