Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyritykseni Janwall Oy Ltd hakee kauttani aluemyyntipäällikköä Uudellemaalle. Työsuhde on kestoltaan puoli vuotta. Janwall Oy Ltd vuokraa rakennus-alan ammattilaisia yritysten tarpeisiin. Ammattilaiset ovat Virolaisia. Janwall Oy Ltd on 100 % suomalaisomistuksessa oleva työvoiman vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimimme koko Suomen alueella. Noudatamme voimassa olevia työehtosopimuksia ja lakeja. Panostamme hyvään palveluun. Asiakkaidemme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Rekrytointi- ja resursointipalvelu JM. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa