Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

LED Experts Finland Oy on LED - valaistusratkaisujen maahantuonti, myynti - ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoite on erottautua parhaalla asiakaskokemuksella. Palvelumme perustuu henkilökohtaiseen ja konsultoivaan asiakassuhteeseen. Tarjoamme LED ratkaisut yrityksiin kokonaisvaltaisina palveluina ja toteutamme aina kattavan tarvekartoituksen, jonka pohjalta räätälöimme sopivimmat vaihtoehdot paitsi LED valaistukseen, myös kaiken muun tarvittavan, valaistussuunnittelusta asennukseen. Meillä on markkinoiden laajin LED-valaistuksen valikoima ja valikoimamme kattaa tällä hetkellä noin 1000 tuotetta.

HAEMME NYT MAAHANTUOJAN EDUSTAJAA LÄNSI - UUDENMAAN (Länsi-Uusimaa ja -Helsinki) ALUEELLE

Työtehtävät koskevat kokonaisvaltaista asiakassuhteiden hoitoa, yrityksen ja tuotteiden markkinointia omalla vastuualueellasi, uusasiakashankintaa ja suoramyyntiä sekä omien asiakassuhteiden hoitoa ja ylläpitoa. Työ on provisiopalkkaista ja voit tehdä sitä joko oman yrityksesi tai toiminimesi kautta. Jos sinua mietityttää esimerkiksi toiminimen perustaminen, niin organisaatiossamme on pitkän linjan yrittäjiä jotka toimivat oppaanasi jakaen tietotaitonsa, jotta sinulla on parhaat mahdolliset eväät onnistua. Mikäli olet tavoitteellinen, organisointitaitoinen, sinnikäs ja sinulla on halu ja kyky luoda hyviä asiakassuhteita, saatat olla etsimämme henkilö.

Odotamme lisäksi sinulta:

- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
- Positiivista asennetta
- Aitoa kiinnostusta myyntityöhön
- Olet tavoitteellinen ja järjestelmällinen

Tarjoamme sinulle:

- Markkinoiden kilpailukykyisimmän palkkauksen
- Valmiin ja testatun myyntikonseptin käyttöösi
- Kattavan perehdytyksen työtehtävään
- Loistavat työkaverit, jotka auttavat ja tsemppaavat toinen toisiaan
- Mahdollisuuden kehittyä todelliseksi valaistusalan ammattilaiseksi

Kun haluat itsellesi keskivertoa paremman tulotason, niin luo itsellesi menestystarina yrityksessämme!

Jos sinulle herää kysymyksiä, niin ole yhteydessä Satosaaren Petriin, joka vastaa yrityksessämme Suomen myynnistä ja sinun perehdytyksestä työhösi.

Web-osoite: http://www.ledexperts.fi Työnantaja: Led Experts Finland Oy Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Petri Satosaari Gsm. 040 669 7878 Hakemukset ja CV:t osoitteeseen rekry@ledexperts.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Led Experts Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa