Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME ALUE-EDUSTAJIA / KAUPPAEDUSTAJIA ERI PUOLILLE SUOMEA SENIORSome - Turvaa ja huolenpitoa älykästä teknologiaa hyödyntäen Senior Some Finland Oy on toimintansa vuonna 2016 aloittanut hyvinvointialan viestintä-, turva- ja tukijärjestelmien markkinointi-, myynti- ja palveluyritys, jonka loppuasiakaskunta muodostuu muun muassa ikääntyneistä, muistisairaista, sokeista, mielenterveyskuntoutujista, erityislapsista ja muista apua tarvitsevista henkilöistä ja heidän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alue-edustaja / Kauppaedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Senior Some Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus