Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAEMME ALUE-EDUSTAJIA / KAUPPAEDUSTAJIA ERI PUOLILLE SUOMEA SENIORSome - Turvaa ja huolenpitoa älykästä teknologiaa hyödyntäen Senior Some Finland Oy on toimintansa vuonna 2016 aloittanut hyvinvointialan viestintä-, turva- ja tukijärjestelmien markkinointi-, myynti- ja palveluyritys, jonka loppuasiakaskunta muodostuu muun muassa ikääntyneistä, muistisairaista, sokeista, mielenterveyskuntoutujista, erityislapsista ja muista apua tarvitsevista henkilöistä ja heidän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alue-edustaja / Kauppaedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Senior Some Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa