Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

HAEMME ALUE-EDUSTAJIA / KAUPPAEDUSTAJIA ERI PUOLILLE SUOMEA

SENIORSome - Turvaa ja huolenpitoa älykästä teknologiaa hyödyntäen

Senior Some Finland Oy on toimintansa vuonna 2016 aloittanut hyvinvointialan viestintä-, turva- ja tukijärjestelmien markkinointi-, myynti- ja palveluyritys, jonka loppuasiakaskunta muodostuu muun muassa ikääntyneistä, muistisairaista, sokeista, mielenterveyskuntoutujista, erityislapsista ja muista apua tarvitsevista henkilöistä ja heidän omaisistaan. SENIORSome on ekosysteemi, johon kuuluvat SENEScreen -laitteet ja SENIORSome -palvelut on kehitetty ja tuotteistettu erityisesti ikäihmisten ja vajaakuntoisten kotona asumisen tukemiseen mahdollisimman pitkään.

SENIORSome soveltuu yhtä hyvin sote-alan ammattilaistenkin avuksi tekemään kotihoidosta ja yhteydenpidosta helpompaa ja laadukkaampaa silloin, kun se on järkevää ja toimiva tapa auttaa ikääntyneitä ja muita asiakkaita. Koti on tunnetusti ihmisen paras paikka.

SENIORSome haastaa Suomen hoivamarkkinat! Siksi etsimme laajentuvaan tiimiimme rautaisia edustajia ympäri maata. Haemme systemaattiseen ja tuloshakuiseen myyntityöhön kykeneviä ja asenteeltaan positiivisia alue-edustajia.

Toimit ehkä jo jollain toisella alalla myynnin ammattilaisena ja haluat ottaa myyntisalkkuusi uusia tuotteita ja palveluita. Tarkoituksemme on löytää, kouluttaa ja onnistumisten kautta jatkossa ylentää tulosta tekevät edustajamme aluemyyntipäälliköiksi eri puolelle Suomea. Asiakaskunta on laaja ja monipuolinen kattaen yksityisasiakkaiden lisäksi kunnat, kaupungit, hoiva- ja virekodit, erilaiset yhdistykset ja yritykset. Alue-edustajana sinulla on hyvä mahdollisuus rakentaa hyvä ansaintataso yhdessä kasvavan jakeluverkostosi kanssa.

Tarjoamme sinulle
uuden, todella paljon kiinnostusta ja arvostusta herättäneen, aivan uudenlaisen tuotteen ja palvelun, jonka edustaminen on kunnia-asia,
paljon työtä potentiaalisten asiakkaiden parissa,
kannustavan ja motivoivan työilmapiirin,
myyntikoulutuksen sekä jatkuvan tuen ja tuotekehityksen sekä
avoimen, kuuntelevan ja oppivan työyhteisön.

Toivomme sinulta vastapalveluksena
positiivisen, aktiivisen ja iloisen asenteen tehdä laadukasta ja arvokasta asiakastyötä,
itsenäistä työotetta,
kunnianhimoista, systemaattista ja tuloshakuista työtapaa,
ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä
hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito plussaa.

Julkaisemme lähiaikoina uudet www.seniorsome.com -sivut. Lähetä hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian (kuitenkin viim. 30.10.) alla olevan linkin avulla, koska valitsemme edustajia sitä mukaa kun löydämme meille parhaiten soveltuvat henkilöt. Lisätietoja tehtävistä antaa myyntijohtaja Pekka Sipilä pekka.sipila@seniorsome.com tai puhelimitse 045-139 8150. Perustele hakemuksessasi, miksi olet kiinnostunut tehtävästä, miksi juuri sinut tulisi valita ja millä alueella voisit toimia.

SENIORSome on sosiaali- ja terveyspalvelujen ekosysteemi, jonka kehittäjä on suomalainen tuotekehitys- ja teknologiayritys SE Innovations Oy. Se on Senior Some -yhtiöiden emoyhtiö ja omistaa kaikki IPR:t ja tuoteoikeudet SENIORSome ja SENEScreen -tuotteisiin ja palveluihin. Niiden maalisenssioikeudet omistaa tytäryhtiö Senior Some Finland Oy, joka myy ja markkinoi SENIORSome -tuotteita ja palveluja Suomessa. Konsernilla on lisäksi Ruotsissa tytäryhtiö Senior Some Sweden Ab.

Työnantaja: Senior Some Finland Oy Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Pekka Sipilä +358-45-139 8150, pekka.sipila@seniorsome.com Hakemukset: http://rekrysoft.fi/jobentry/1458025 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alue-edustaja / Kauppaedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Senior Some Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa