Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ALTE Group on vuonna 1969 perustettu, yli 360 henkeä työllistävä insinööritoimisto. Toimipisteemme sijaitsevat Raahessa, Hyvinkäällä, Espoossa, Tampereella, Lahdessa, Hämeenlinnassa, ja Kempeleessä. ALTE on osa ALTEN Groupia, joka on Pariisin pörssiin listattu globaali toimija ja jolla on noin 20 000 työntekijää 20 maassa (Katso lisätietoja www.alte.fi ja www.alten.com) Haemme nyt KONESUUNNITTELIJAA ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti tuotesuunnittelu ja -muotoilu teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alte Oy Y-tunnus 1743827-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet ALTEN Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Konesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut ALTE OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus