Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme teollisuusmaalaria. Asiakasyrityksemme on teollisuusmaalaukseen ja terästen puhdistukseen erikoistunut yritys ja toimii juuri valmistuneessa pintakäsittelylaitoksessa Sipoossa. Työnhakijalta toivotaan kokemusta korkeapaineruiskumaalauksesta, trukinajotaitoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa teräksen maalausta korkeapaineruiskulla, teräsraepuhallusta, tuotteiden siirtoa, pakkausta, lastausta sekä puhalluslaitteiden huoltoa. Työaika on arkisin klo 7.00 - 15.30. Olemme monialainen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alrekry Oy Y-tunnus 1907700-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Alrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus