Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Tuusulaan suunnittelijaa. Asiakkaamme toimialaa ovat kallio- ja maaperätutkimuskoneiden valmistus, konemyynti, vuokraus, huolto sekä kalusto- ja varaosamyynti. Hakijalta toivotaan teknisen alan koulutusta, vankkaa osaamista SolidWorks-ohjelmiston käytöstä sekä aiempaa suunnittelukokemusta. Erityisesti hydrauliikka-, mekaniikka ja sähkösuunnittelukokemus katsotaan eduksi hakijalle. Hakijalta edellytetään perustyövalmiuksien hallintaa (Office). Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alrekry Oy Y-tunnus 1907700-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelija (mekaniikka/hydrauliikka), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alrekry Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus