Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haemme sisustustuotemyyjää astiastoihin ja kodin koriste-esineisiin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme. Tehtävä on vakituinen ja työntekijä työllistyy suoraan asiakasyritykselle.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Yritys on pohjoismaiden yksi suurimmista posliini-, lasi sekä sisustusalan yrityksistä ja on toiminut Suomessa jo vuodesta 1977.

Sisustustuotemyyjän tehtävät sisältävät puhelimitse tapahtuvaa tuotekonsultointia ja -myyntiä kanta-asiakkaille. Tuotteet ovat asiakkaille entuudestaan tuttuja, työ ei sisällä uusasiakashankintaa. Myytävät tuotteet ovat laadukkaita posliini- ja lasiastioita sekä kodin koriste-esineitä. Työntekijä saa hyvän perehdytyksen tehtävään. Työajat ovat joustavasti aamu- sekä iltavuoroissa.

Toivomme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työntekoon. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen myyntityöstä tai puhelinmyynnistä. Hakijalta odotetaan sujuvaa suomen kielen taitoa, ruotsin tai englannin kielen taito on eduksi. Lisäksi hakijalta toivotaan kiinnostusta kodin sisustustrendejä kohtaan.

Yritys tarjoaa viihtyisän työympäristön motivoivassa myyntitiimissä.
Työntekijälle taataan säännöllinen kuukausipalkka sekä myyntiprovisiot. Lisäksi työetuihin kuuluu muun muassa lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit.

Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille toimialoille. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen palvelu-, logistiikka-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Kysy lisää: 050 380 2656 / Anne Järvelä

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen anne.jarvela@alrekry.fi tai täyttää valmiin työhakulomakkeen kotisivuillamme: www.alrekry.fi (liitteet PDF-muodossa).

Web-osoite: http://www.alrekry.fi Työnantaja: Alrekry Oy Sijainti: 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne Järvelä, 050 380 2656, anne.jarvela@alrekry.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Alrekry Oy Y-tunnus 1907700-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 011 000 € 52 %

Liiketoiminnan tulos

55 000 € 189 %

Henkilöstö

2 -2

Liikevoitto-%

5 % 67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä (kodin sisustustuotteet), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Alrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00700 - Helsinki , osoitteessa 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa