Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Sipooseen tuotantotyöntekijää monipuolisiin metallituotannon tehtäviin. Asiakasyrityksemme on vakavarainen toimija, joka muun muassa kehittää logistiikan erilaisia ratkaisuja. Hakemamme henkilön tehtäviin kuuluvat muun muassa robotti- ja paikkahitsaus, laadun tarkkailu, korjaushitsaus, metallituotteiden kokoonpano sekä erilaiset tuotantotyötehtävät. Työ tehdään arkisin kolmessa vuorossa. Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja välitämme osaavia työntekijöitä kaikille ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sipoo puu- ja metallialan tehtävät Sipoo maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alrekry Oy Y-tunnus 1907700-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01150 - Sipoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus