Duunitori suosittelee
viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan hitsaajaa kokoonpano- ja rautarakennetehtäviin. Työ tehdään pääasiassa asiakkaan tehtaalla. Asiakkaamme valmistaa laadukkaita oman mallisarjan mukaisia metallituotteita, tarjoaa monenlaista metallityötä, kuten osavalmistusta ja kokoonpanohitsausta. Hakijalta toivotaan Mig-hitsaustaitoa ja hyvää suomenkielen taitoa. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi hakijalle. Olemme monialainen suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula puu- ja metallialan tehtävät Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alrekry Oy Y-tunnus 1907700-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja (Mig), on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Alrekry Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus