Duunitori suosittelee
Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Alppila yhtymä etsii kokeneita ja ammattitaitoisia

AUTOMEKAANIKOITA

vakituiseen työsuhteeseen Alppilan, Takkatien ja Konalan toimipisteisiin.

Alppila-yhtiö on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, joka tekee yhteistyötä maailman johtavien autovalmistajien kanssa valtuutettuna merkkihuoltona. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavat autopalvelut viidessä toimipisteessä pääkaupunkiseudulla sekä Lahdessa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Alppila-yhtiöiden liikevaihto on 14 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee lähes 100 ammattilaista.

Haemme ahkeraan joukkoomme lisävahvistusta. Oletko Sinä etsimämme autoalan ammattilainen? Haluatko päästä mukaan vahvasti kasvussa olevaan ja menestyksekkääseen organisaatioon?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on vahvaa näyttöä vastaavista tehtävistä. Työtehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, joukkuepelaajan taitoa ja pitkäjänteisyyttä. Hyvän kokemuksen lisäksi arvostamme erityisesti seuraavien merkkien, Volkswagen, Mercedes-Benz, Toyota, Skoda, Renault, Hyundai merkkiosaamista.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet. Tukenasi on osaava tiimi ja kokenut työnjohto.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 31.10.2016 mennessä sähköpostilla erkki.toivio@alppilanautohuolto.fi. Aloitamme haastattelut heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Erkki Toivio, puh 0500 688601

Web-osoite: http://www.alppilanautohuolto.fi Työnantaja: Alppilan Autohuolto Oy Sijainti: 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: loka-marraskuussa Yhteystiedot: Erkki Toivio 0500 688 601 erkki.toivio@alppilanautohuolto.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Alppilan Autohuolto Oy Y-tunnus 0985760-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Alppilan Autohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa