Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alppila yhtymä etsii kokeneita ja ammattitaitoisia AUTOMEKAANIKOITA vakituiseen työsuhteeseen Alppilan, Takkatien ja Konalan toimipisteisiin. Alppila-yhtiö on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, joka tekee yhteistyötä maailman johtavien autovalmistajien kanssa valtuutettuna merkkihuoltona. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavat autopalvelut viidessä toimipisteessä pääkaupunkiseudulla sekä Lahdessa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Alppila-yhtiöiden liikevaihto on 14 miljoonaa euroa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alppilan Autohuolto Oy Y-tunnus 0985760-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Alppilan Autohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus