Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alppila yhtymä etsii kokeneita ja ammattitaitoisia AUTOMEKAANIKOITA vakituiseen työsuhteeseen Alppilan, Takkatien ja Konalan toimipisteisiin. Alppila-yhtiö on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, joka tekee yhteistyötä maailman johtavien autovalmistajien kanssa valtuutettuna merkkihuoltona. Yritys tarjoaa asiakkailleen kattavat autopalvelut viidessä toimipisteessä pääkaupunkiseudulla sekä Lahdessa, Mikkelissä ja Kuopiossa. Alppila-yhtiöiden liikevaihto on 14 miljoonaa euroa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alppilan Autohuolto Oy Y-tunnus 0985760-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automekaanikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Alppilan Autohuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus