Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

VISUAL CREATIVE / VALOKUVAAJA, VIDEOKUVAAJA, ART DIRECTOR, LEIKKAAJA, ANIMOIJA

C2 Advertising

Vaasa

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Palveluneuvojia Jämsän, Oriveden ja Ylöjärven konttoreihin

Säästöpankki Sinetti / co MPS

33470 - Ylöjärvi

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alma Mediaan kuuluva Alma Regions kustantaa neljää maakuntalehteä, sekä paikallis- ja kaupunkilehtiä eri puolilla Suomea. Tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa. Sanomalehtien lisäksi Alma Regions -liiketoimintoon kuuluvat Alma Manun lehtipaino Tampereella sekä Satakunnan, Pirkanmaan ja Lapin varhaisjakelut. Haemme Tampereelle Aamulehden sisältömyyntiin sinua energinen TAPAHTUMATUOTTAJA (sijaisuus) Tehtäviin kuuluvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Tampere media Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alma Media Oyj Y-tunnus 1944757-4 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tapahtumatuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alma Media Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus