Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Alma Mediaan kuuluva Alma Regions kustantaa neljää maakuntalehteä, sekä paikallis- ja kaupunkilehtiä eri puolilla Suomea. Tunnetuimpia tuotteita ovat Aamulehti, Satakunnan Kansa ja Lapin Kansa. Sanomalehtien lisäksi Alma Regions -liiketoimintoon kuuluvat Alma Manun lehtipaino Tampereella sekä Satakunnan, Pirkanmaan ja Lapin varhaisjakelut. Haemme Tampereelle Aamulehden sisältömyyntiin sinua energinen TAPAHTUMATUOTTAJA (sijaisuus) Tehtäviin kuuluvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Tampere media Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere kulttuurialan tehtävät media musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alma Media Oyj Y-tunnus 1944757-4 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tapahtumatuottaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alma Media Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus