Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

VOISIKO SINUSTA TULLA MANU?

Alma Manu Oy:n Pirkanmaan jakelussa työskentelee meitä Manuja noin 500. Manujen työ on tärkeä osa lehdentekoa, sillä lehti on valmis vasta, kun se on asiakkaalla. Varhaisjakelussa jaamme Aamulehden lisäksi useita muita tilattuja lehtiä sekä niiden ohessa 2-4 päivänä viikossa kotitalouksiin tai yrityksiin jaettavia mainosjakelutuotteita sekä osoitteellisia kirjeitä ma-pe.

Haemme joukkoomme

VAKITUISIA JA MÄÄRÄAIKAISIA JAKAJIA MÄNTTÄÄN JA VILPPULAAN:

Haemme täysi-ikäisiä, reippaita ja oma-aloitteisia jakajia varhaisjakeluun. Jakajana työskentelet 3-4 tuntia yössä. Työaikasi sijoittuu aamuyölle klo. 02.30 - 07.00 väliselle ajalle ja työvälineenä tarvitset omaa autoa. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvausta ja tuntipalkka määräytyy Team ja VKL:n välisen jakajien työehtosopimuksen mukaan. Oheisjakelusta maksetaan erikseen kappalekorvaukset. Pääsääntöisesti työvuorot kiertävät niin, että kuusi yötä ollaan työssä ja sitä seuraa kaksi vapaata.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sekä elämäntilanteeseesi sopivaa mahdollisuutta lisäansioihin muun työn tai opiskelun ohessa.

Käy tutustumassa jakajan työhön tarkemmin osoitteessa www.almamanu.fi.
Lisätietoja haettavista tehtävistä antaa jakeluesimies Thomas Kiviranta, puh. 010 665 3408.
Jätä hakemus sähköisesti mahdollisimman pian. Täytämme paikat sitä mukaa kun sopivia tekijöitä löytyy.

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Meitä Manuja on yhteensä 1 100. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

Työnantaja: Alma Media Oyj Sijainti: 35800 MÄNTTÄ Työajat: yötyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: http://www.almamedia.fi/ Hakemukset: http://www.saimanet.com/almamediahome/ae.html?job_id=3771&jc=26 Ilmoitus jätetty: 06.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 35800 MÄNTTÄ

Yritystiedot

Toiminimi Alma Media Oyj Y-tunnus 1944757-4 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

26 800 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

-6 800 000 € -1 %

Henkilöstö

114 -2

Liikevoitto-%

-25 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakajia Mänttä-Vilppulaan Alma Manu Oy, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.09.2016 ja sen on julkaissut Alma Media Oyj. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 35800 - Mänttä-Vilppula , osoitteessa 35800 MÄNTTÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa