Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

VOISIKO SINUSTA TULLA MANU?

Alma Manu Oy:n Pirkanmaan jakelussa työskentelee meitä Manuja noin 500. Manujen työ on tärkeä osa lehdentekoa, sillä lehti on valmis vasta, kun se on asiakkaalla. Varhaisjakelussa jaamme Aamulehden lisäksi useita muita tilattuja lehtiä sekä niiden ohessa 2-3 päivänä viikossa kotitalouksiin tai yrityksiin jaettavia mainosjakelutuotteita sekä osoitteellisia kirjeitä ma-pe.

Haemme joukkoomme

KAHTA JAKAJAA LÄNKIPOHJAAN JA HALLIIN
määräaikaisiin työsuhteisiin.

Haemme täysi-ikäisiä, reippaita ja oma-aloitteisia jakajia varhaisjakeluun. Jakajana työskentelet 3-4 tuntia yössä. Työaikasi sijoittuu aamuyölle klo. 03.30 - 07.00 väliselle ajalle ja työvälineenä tarvitset omaa autoa. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvausta ja tuntipalkka määräytyy Team ja VKL:n välisen jakajien työehtosopimuksen mukaan. Oheisjakelusta maksetaan erikseen kappalekorvaukset. Pääsääntöisesti työvuorot kiertävät niin, että kuusi yötä ollaan työssä ja sitä seuraa kaksi vapaata.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kohtuullista fyysistä kuntoa, huolellista ja itsenäistä otetta työhön sekä sopeutumista yötyöhön.
Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivaa mahdollisuutta lisäansioihin muun työn tai opiskelun ohessa.

Käy tutustumassa jakajan työhön tarkemmin osoitteessa www.almamanu.fi.
Jätä hakemus sähköisesti viimeistään 31.10.2016. Täytämme paikat heti sopivan löydyttyä.

Alma Manu Oy on painamisen ja jakelun ammattilainen. Alma Manuun kuuluu lehtipaino Tampereella sekä Pirkanmaan, Satakunnan ja Lapin varhaisjakelut. Meitä Manuja on yhteensä 1 100. Alma Manu on osa Alma Media -konsernia.

Työnantaja: Alma Media Oyj Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: yötyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: http://www.almamedia.fi/ Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Alma Media Oyj Y-tunnus 1944757-4 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

26 800 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

-6 800 000 € -1 %

Henkilöstö

114 -2

Liikevoitto-%

-25 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lehdenjakaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Alma Media Oyj. Kyseessä on yötyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa