Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan koneenkuljettajia talvikunnossapitotöihin (6 paikkaa) Helsinkiin. Aikaisempi kokemus pääkaupunkiseudun talvikunnossapitotöistä sekä voimassaolevat turvakoulutukset luetaan eduksi. Työtä tehdään tarpeen mukaan. Lisätietoja tehtävistä antaa Juho Ukkola, 0400-715500....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Helsinki kevyt tavaraliikenne Helsinki raskas tavaraliikenne Helsinki henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alltime Oy Y-tunnus 2035088-4 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Alltime24

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenkuljettaja, talvikunnossapito, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alltime Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa