Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Allstars Engineering Group toimii Suomen Turun ja Rauman toimipisteiden lisäksi Puolassa, Romaniassa, Bulgariassa ja Kroatiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 5m€ ja henkilöstömme noin 100 henkilöä. Allstars Engineering Oy on Turussa pääkonttoriaan pitävä insinööri- ja konsulttitoimisto, ja on osa Allstars engineering Group:ia. Toimimme laivanrakennuksen, offshoren ja teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku asiantuntijatehtävät ja konsultointi Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Allstars Engineering Oy Y-tunnus 0851387-1 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kone- /Teollisuussuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Allstars Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa