Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TULE TÖIHIN KEHITTYVÄÄN MEDIA- JA MARKKINOINTITALOON!

Etsimme persoonallisia ja tuloshakuisia tilausmyyjiä Aller Media Oy:n omaan Call Centeriin Rovaniemelle. Tehtävänäsi on myyntityö asiakkaille, jotka tuntevat kiinnostavat lehtemme jo entuudestaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn täydellisellä peruskoulutuksella. Teet myyntityösi uudella, nykyaikaisella soittojärjestelmällä ja omalla asiakasrekisterillämme viihtyisissä tiloissamme. Pääset osaksi aktiivista työyhteisöä, jossa on kannustavat työkaverit. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, lounasedun ja urheilurahan käyttöösi - eikä myöskään voi unohtaa pitkiä palkallisia lomia ja vapaita viikonloppuja!

Edellä mainittujen lisäksi saat luettavaksesi seuraavat lehtemme: Seiska, Katso, Koti ja keittiö, Oma Aika, Fit ja ELLE.

Työaikasi on 9.00 - 16.30 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Takuupalkkasi on 1560,54 €, jonka lisäksi olennainen osa palkkausta on provisiojärjestelmämme, joka mahdollistaa sinulle hyvän ansiotason.

Tutustu meihin Instagramissa ja Snapchatissa tilillä allerilaiset, joista molemmista löydät värikkäitä kuvia työstämme ja vapaa-ajastamme. Käy myös kurkkaamassa Periscope-esittely Allerista ja myyntityöstämme: https://youtu.be/t0eKhemTv5k.

Tule viihtymään kanssamme! Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, liitä mukaan myös cv:si. Lisäkysymyksissä tavoitat tiiminvetäjämme Matti Palovaaran arkisin 9.30 - 17.00 välillä puh. 040 026 9928 ja matti.palovaara@aller.com

Työnantaja: Aller Media Oy, Rovaniemi Sijainti: Rovakatu 28, 96200 ROVANIEMI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Katso ilmoitus. Hakemukset: https://rekry.aller.fi/MepRekry Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovakatu 28, 96200 ROVANIEMI

Yritystiedot

Toiminimi Aller Media Oy Y-tunnus 0872238-2 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

40 147 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

-4 702 000 € -365 %

Henkilöstö

205 1

Liikevoitto-%

-12 % -500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelijaksi Aller Medialle (Rovaniemi), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Aller Media Oy, Rovaniemi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovakatu 28, 96200 ROVANIEMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa