Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TULE TÖIHIN KEHITTYVÄÄN MEDIA- JA MARKKINOINTITALOON!

Etsimme persoonallisia ja tuloshakuisia tilausmyyjiä Aller Media Oy:n omaan Call Centeriin Helsinkiin. Tehtävänäsi on myyntityö asiakkaille, jotka tuntevat kiinnostavat lehtemme jo entuudestaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn täydellisellä peruskoulutuksella. Teet myyntityösi uudella, nykyaikaisella soittojärjestelmällä ja omalla asiakasrekisterillämme viihtyisissä tiloissamme Helsingin Punavuoressa. Pääset osaksi aktiivista työyhteisöä, jossa on kannustavat työkaverit. Tarjoamme lisäksi kattavan työterveyshuollon, lounasedun, urheilurahan sekä kuntosalin käyttöösi - eikä myöskään voi unohtaa pitkiä palkallisia lomia ja vapaita viikonloppuja!

Edellä mainittujen lisäksi saat luettavaksesi seuraavat lehtemme: Seiska, Katso, Koti ja keittiö, Oma Aika, Fit ja ELLE.

Työaikasi on 9.00 - 16.30 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Takuupalkkasi on 1560,54 €, jonka lisäksi olennainen osa palkkausta on provisiojärjestelmämme, joka mahdollistaa sinulle hyvän ansiotason.

Tutustu meihin Instagramissa ja Snapchatissa tilillä allerilaiset, joista molemmista löydät värikkäitä kuvia työstämme ja vapaa-ajastamme. Käy myös kurkkaamassa Periscope-esittely Allerista ja myyntityöstämme osoitteessa https://youtu.be/t0eKhemTv5k.

Tule viihtymään kanssamme! Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, liitä mukaan myös cv:si. Lisäkysymyksissä tavoitat tiiminvetäjämme Mia Lemisen arkisin 9.30 - 17.00 välillä puh. 040 777 0080.

Web-osoite: http://www.aller.fi Työnantaja: Aller Media Oy Sijainti: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Katso ilmoitus. Hakemukset: https://rekry.aller.fi/MepRekry Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Aller Media Oy Y-tunnus 0872238-2 Toimiala Aikakauslehtien kustantaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

40 147 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

-4 702 000 € -365 %

Henkilöstö

205 1

Liikevoitto-%

-12 % -500 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Aller Media Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pursimiehenkatu 29-31 A, 00150 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa