Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yrittäjähenkisiä pakettiautokuljettajia. Tehtävänä on pakettienjakelu pääkaupunkiseudulla yritys-, että yksityisasiakkaille. Työtä tehdään 12-22 tai 16-22 välisenä aikana sopimuksen mukaan. Haemme yrittäjiä ketkä ovat valmiita tekemään jakelutyötä toiminimellä. Tavaralupa ei ole tarpeen, sillä tarjoamme kaluston. Arvostamme ajokokemusta, paikallistuntemusta, asiakaspalvelutaitoa ja joustavuutta. Työtä tehdään pakettiautolla, joten B-kortti on vähintään oltava. Pärjätäksesi työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi All-Rounders Logistics Oy Y-tunnus 2502027-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut All-Rounders Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus