Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yrittäjähenkisiä pakettiautokuljettajia. Tehtävänä on pakettienjakelu pääkaupunkiseudulla yritys-, että yksityisasiakkaille. Työtä tehdään 12-22 tai 16-22 välisenä aikana sopimuksen mukaan. Haemme yrittäjiä ketkä ovat valmiita tekemään jakelutyötä toiminimellä. Tavaralupa ei ole tarpeen, sillä tarjoamme kaluston. Arvostamme ajokokemusta, paikallistuntemusta, asiakaspalvelutaitoa ja joustavuutta. Työtä tehdään pakettiautolla, joten B-kortti on vähintään oltava. Pärjätäksesi työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa kevyt tavaraliikenne Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi All-Rounders Oy Y-tunnus 2502027-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut All-Rounders Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa