Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kauhava myyjät ja kassahenkilöt Kuortane myyjät ja kassahenkilöt Lappajärvi myyjät ja kassahenkilöt Lapua myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi osa-aikatyö Kauhava osa-aikatyö Kuortane osa-aikatyö Lappajärvi osa-aikatyö Lapua osa-aikatyö Seinäjoki osa-aikatyö Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt Kauhava myyjät ja kassahenkilöt Kuortane myyjät ja kassahenkilöt Lappajärvi myyjät ja kassahenkilöt Lapua myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyntialan tehtävät Kauhava myyntialan tehtävät Kuortane myyntialan tehtävät Lappajärvi myyntialan tehtävät Lapua myyntialan tehtävät Seinäjoki myyntialan tehtävät Alajärvi osa-aikatyö Kauhava osa-aikatyö Kuortane osa-aikatyö Lappajärvi osa-aikatyö Lapua osa-aikatyö Seinäjoki osa-aikatyö Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Kauhava Kuortane Lappajärvi Lapua Seinäjoki Alajärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Seinäjoen seudun myymälöihin, on ilmoitettu Alko -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa