Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Kauhava osa-aikatyö Kuortane osa-aikatyö Lappajärvi osa-aikatyö Lapua osa-aikatyö Seinäjoki osa-aikatyö Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt Kauhava myyjät ja kassahenkilöt Kuortane myyjät ja kassahenkilöt Lappajärvi myyjät ja kassahenkilöt Lapua myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi kesätyö Kauhava kesätyö Kuortane kesätyö Lappajärvi kesätyö Lapua kesätyö Seinäjoki kesätyö Alajärvi kausityö Kauhava kausityö Kuortane kausityö Lappajärvi kausityö Lapua kausityö Seinäjoki kausityö Alajärvi myyntialan tehtävät Kauhava myyntialan tehtävät Kuortane myyntialan tehtävät Lappajärvi myyntialan tehtävät Lapua myyntialan tehtävät Seinäjoki myyntialan tehtävät Alajärvi osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt kesätyö kausityö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4 Toimiala Alkoholi- ja muiden juomien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Seinäjoen seudun myymälöihin, on ilmoitettu Alko -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus