Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa.Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä vastuullisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Siikajoki osa-aikatyö Siikalatva osa-aikatyö Haapavesi osa-aikatyö Oulainen osa-aikatyö Pyhäjoki osa-aikatyö Raahe myyjät ja kassahenkilöt Siikajoki myyjät ja kassahenkilöt Siikalatva myyjät ja kassahenkilöt Haapavesi myyjät ja kassahenkilöt Oulainen myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjoki myyjät ja kassahenkilöt Raahe kesätyö Siikajoki kesätyö Siikalatva kesätyö Haapavesi kesätyö Oulainen kesätyö Pyhäjoki kesätyö Raahe kausityö Siikajoki kausityö Siikalatva kausityö Haapavesi kausityö Oulainen kausityö Pyhäjoki kausityö Raahe myyntialan tehtävät Siikajoki myyntialan tehtävät Siikalatva myyntialan tehtävät Haapavesi myyntialan tehtävät Oulainen myyntialan tehtävät Pyhäjoki myyntialan tehtävät Raahe osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt kesätyö kausityö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4 Toimiala Alkoholi- ja muiden juomien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Raahen myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raahe . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus