Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lapinjärvi myyjät ja kassahenkilöt Loviisa myyjät ja kassahenkilöt Myrskylä myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Pyhtää osa-aikatyö Lapinjärvi osa-aikatyö Loviisa osa-aikatyö Myrskylä osa-aikatyö Porvoo osa-aikatyö Kouvola osa-aikatyö Pyhtää myyjät ja kassahenkilöt Lapinjärvi myyjät ja kassahenkilöt Loviisa myyjät ja kassahenkilöt Myrskylä myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Pyhtää myyntialan tehtävät Lapinjärvi myyntialan tehtävät Loviisa myyntialan tehtävät Myrskylä myyntialan tehtävät Porvoo myyntialan tehtävät Kouvola myyntialan tehtävät Pyhtää osa-aikatyö Lapinjärvi osa-aikatyö Loviisa osa-aikatyö Myrskylä osa-aikatyö Porvoo osa-aikatyö Kouvola osa-aikatyö Pyhtää myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Lapinjärvi Loviisa Myrskylä Porvoo Kouvola Pyhtää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Porvoon, Sipoon ja Loviisan myymälöihin, on ilmoitettu Alko -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loviisa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus