Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Lapinjärvi osa-aikatyö Loviisa osa-aikatyö Myrskylä osa-aikatyö Porvoo osa-aikatyö Kouvola osa-aikatyö Pyhtää myyjät ja kassahenkilöt Lapinjärvi myyjät ja kassahenkilöt Loviisa myyjät ja kassahenkilöt Myrskylä myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Kouvola myyjät ja kassahenkilöt Pyhtää kesätyö Lapinjärvi kesätyö Loviisa kesätyö Myrskylä kesätyö Porvoo kesätyö Kouvola kesätyö Pyhtää kausityö Lapinjärvi kausityö Loviisa kausityö Myrskylä kausityö Porvoo kausityö Kouvola kausityö Pyhtää myyntialan tehtävät Lapinjärvi myyntialan tehtävät Loviisa myyntialan tehtävät Myrskylä myyntialan tehtävät Porvoo myyntialan tehtävät Kouvola myyntialan tehtävät Pyhtää osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt kesätyö kausityö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4 Toimiala Alkoholi- ja muiden juomien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Porvoon, Sipoon ja Loviisan myymälöihin, on ilmoitettu Alko -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Loviisa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus