Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt Alavieska myyjät ja kassahenkilöt Haapavesi myyjät ja kassahenkilöt Merijärvi myyjät ja kassahenkilöt Oulainen myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjoki myyjät ja kassahenkilöt Raahe osa-aikatyö Ylivieska osa-aikatyö Alavieska osa-aikatyö Haapavesi osa-aikatyö Merijärvi osa-aikatyö Oulainen osa-aikatyö Pyhäjoki osa-aikatyö Raahe myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt Alavieska myyjät ja kassahenkilöt Haapavesi myyjät ja kassahenkilöt Merijärvi myyjät ja kassahenkilöt Oulainen myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjoki myyjät ja kassahenkilöt Raahe myyntialan tehtävät Ylivieska myyntialan tehtävät Alavieska myyntialan tehtävät Haapavesi myyntialan tehtävät Merijärvi myyntialan tehtävät Oulainen myyntialan tehtävät Pyhäjoki myyntialan tehtävät Raahe osa-aikatyö Ylivieska osa-aikatyö Alavieska osa-aikatyö Haapavesi osa-aikatyö Merijärvi osa-aikatyö Oulainen osa-aikatyö Pyhäjoki osa-aikatyö Raahe myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Ylivieska Alavieska Haapavesi Merijärvi Oulainen Pyhäjoki Raahe .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Oulaisten myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus