Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt Alavieska myyjät ja kassahenkilöt Kalajoki myyjät ja kassahenkilöt Merijärvi myyjät ja kassahenkilöt Kannus myyjät ja kassahenkilöt Kokkola myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjoki myyjät ja kassahenkilöt Sievi osa-aikatyö Ylivieska osa-aikatyö Alavieska osa-aikatyö Kalajoki osa-aikatyö Merijärvi osa-aikatyö Kannus osa-aikatyö Kokkola osa-aikatyö Pyhäjoki osa-aikatyö Sievi myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt Alavieska myyjät ja kassahenkilöt Kalajoki myyjät ja kassahenkilöt Merijärvi myyjät ja kassahenkilöt Kannus myyjät ja kassahenkilöt Kokkola myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjoki myyjät ja kassahenkilöt Sievi myyntialan tehtävät Ylivieska myyntialan tehtävät Alavieska myyntialan tehtävät Kalajoki myyntialan tehtävät Merijärvi myyntialan tehtävät Kannus myyntialan tehtävät Kokkola myyntialan tehtävät Pyhäjoki myyntialan tehtävät Sievi osa-aikatyö Ylivieska osa-aikatyö Alavieska osa-aikatyö Kalajoki osa-aikatyö Merijärvi osa-aikatyö Kannus osa-aikatyö Kokkola osa-aikatyö Pyhäjoki osa-aikatyö Sievi myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Ylivieska Alavieska Kalajoki Merijärvi Kannus Kokkola Pyhäjoki Sievi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Kalajoen myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus