Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ruokolahti myyjät ja kassahenkilöt Imatra myyjät ja kassahenkilöt Lappeenranta osa-aikatyö Ruokolahti osa-aikatyö Imatra osa-aikatyö Lappeenranta myyjät ja kassahenkilöt Ruokolahti myyjät ja kassahenkilöt Imatra myyjät ja kassahenkilöt Lappeenranta myyntialan tehtävät Ruokolahti myyntialan tehtävät Imatra myyntialan tehtävät Lappeenranta osa-aikatyö Ruokolahti osa-aikatyö Imatra osa-aikatyö Lappeenranta myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Ruokolahti Imatra Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Imatran myymälöihin, on ilmoitettu Alko -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa