Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa.Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä vastuullisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyjät ja kassahenkilöt Pudasjärvi myyjät ja kassahenkilöt Simo myyjät ja kassahenkilöt Ii myyjät ja kassahenkilöt Ranua osa-aikatyö Oulu osa-aikatyö Pudasjärvi osa-aikatyö Simo osa-aikatyö Ii osa-aikatyö Ranua myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyjät ja kassahenkilöt Pudasjärvi myyjät ja kassahenkilöt Simo myyjät ja kassahenkilöt Ii myyjät ja kassahenkilöt Ranua myyntialan tehtävät Oulu myyntialan tehtävät Pudasjärvi myyntialan tehtävät Simo myyntialan tehtävät Ii myyntialan tehtävät Ranua osa-aikatyö Oulu osa-aikatyö Pudasjärvi osa-aikatyö Simo osa-aikatyö Ii osa-aikatyö Ranua myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Oulu Pudasjärvi Simo Ii Ranua .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Iin myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ii . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus