Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Haapajärvi myyjät ja kassahenkilöt Haapavesi myyjät ja kassahenkilöt Pihtipudas myyjät ja kassahenkilöt Kärsämäki myyjät ja kassahenkilöt Nivala myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjärvi myyjät ja kassahenkilöt Reisjärvi myyjät ja kassahenkilöt Sievi osa-aikatyö Haapajärvi osa-aikatyö Haapavesi osa-aikatyö Pihtipudas osa-aikatyö Kärsämäki osa-aikatyö Nivala osa-aikatyö Pyhäjärvi osa-aikatyö Reisjärvi osa-aikatyö Sievi kausityö Haapajärvi kausityö Haapavesi kausityö Pihtipudas kausityö Kärsämäki kausityö Nivala kausityö Pyhäjärvi kausityö Reisjärvi kausityö Sievi myyntialan tehtävät Haapajärvi myyntialan tehtävät Haapavesi myyntialan tehtävät Pihtipudas myyntialan tehtävät Kärsämäki myyntialan tehtävät Nivala myyntialan tehtävät Pyhäjärvi myyntialan tehtävät Reisjärvi myyntialan tehtävät Sievi kesätyö Haapajärvi kesätyö Haapavesi kesätyö Pihtipudas kesätyö Kärsämäki kesätyö Nivala kesätyö Pyhäjärvi kesätyö Reisjärvi kesätyö Sievi myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö kausityö myyntialan tehtävät kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4 Toimiala Alkoholi- ja muiden juomien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Haapajärven myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus