Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Haapajärvi osa-aikatyö Haapavesi osa-aikatyö Pihtipudas osa-aikatyö Kärsämäki osa-aikatyö Nivala osa-aikatyö Pyhäjärvi osa-aikatyö Reisjärvi osa-aikatyö Sievi myyjät ja kassahenkilöt Haapajärvi myyjät ja kassahenkilöt Haapavesi myyjät ja kassahenkilöt Pihtipudas myyjät ja kassahenkilöt Kärsämäki myyjät ja kassahenkilöt Nivala myyjät ja kassahenkilöt Pyhäjärvi myyjät ja kassahenkilöt Reisjärvi myyjät ja kassahenkilöt Sievi kesätyö Haapajärvi kesätyö Haapavesi kesätyö Pihtipudas kesätyö Kärsämäki kesätyö Nivala kesätyö Pyhäjärvi kesätyö Reisjärvi kesätyö Sievi kausityö Haapajärvi kausityö Haapavesi kausityö Pihtipudas kausityö Kärsämäki kausityö Nivala kausityö Pyhäjärvi kausityö Reisjärvi kausityö Sievi myyntialan tehtävät Haapajärvi myyntialan tehtävät Haapavesi myyntialan tehtävät Pihtipudas myyntialan tehtävät Kärsämäki myyntialan tehtävät Nivala myyntialan tehtävät Pyhäjärvi myyntialan tehtävät Reisjärvi myyntialan tehtävät Sievi osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt kesätyö kausityö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4 Toimiala Alkoholi- ja muiden juomien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Haapajärven myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Haapajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus