Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Kuortane osa-aikatyö Lappajärvi osa-aikatyö Lapua osa-aikatyö Soini osa-aikatyö Vimpeli osa-aikatyö Ähtäri osa-aikatyö Kyyjärvi osa-aikatyö Perho osa-aikatyö Alajärvi osa-aikatyö Alavus myyjät ja kassahenkilöt Kuortane myyjät ja kassahenkilöt Lappajärvi myyjät ja kassahenkilöt Lapua myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Vimpeli myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Kyyjärvi myyjät ja kassahenkilöt Perho myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt Alavus kesätyö Kuortane kesätyö Lappajärvi kesätyö Lapua kesätyö Soini kesätyö Vimpeli kesätyö Ähtäri kesätyö Kyyjärvi kesätyö Perho kesätyö Alajärvi kesätyö Alavus kausityö Kuortane kausityö Lappajärvi kausityö Lapua kausityö Soini kausityö Vimpeli kausityö Ähtäri kausityö Kyyjärvi kausityö Perho kausityö Alajärvi kausityö Alavus myyntialan tehtävät Kuortane myyntialan tehtävät Lappajärvi myyntialan tehtävät Lapua myyntialan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Vimpeli myyntialan tehtävät Ähtäri myyntialan tehtävät Kyyjärvi myyntialan tehtävät Perho myyntialan tehtävät Alajärvi myyntialan tehtävät Alavus osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt kesätyö kausityö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4 Toimiala Alkoholi- ja muiden juomien vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Alajäven myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Alajärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 77 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus