Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Keuruu myyjät ja kassahenkilöt Virrat myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Multia myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt Alavus osa-aikatyö Keuruu osa-aikatyö Virrat osa-aikatyö Soini osa-aikatyö Multia osa-aikatyö Ähtäri osa-aikatyö Saarijärvi osa-aikatyö Alajärvi osa-aikatyö Alavus myyjät ja kassahenkilöt Keuruu myyjät ja kassahenkilöt Virrat myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Multia myyjät ja kassahenkilöt Ähtäri myyjät ja kassahenkilöt Saarijärvi myyjät ja kassahenkilöt Alajärvi myyjät ja kassahenkilöt Alavus myyntialan tehtävät Keuruu myyntialan tehtävät Virrat myyntialan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Multia myyntialan tehtävät Ähtäri myyntialan tehtävät Saarijärvi myyntialan tehtävät Alajärvi myyntialan tehtävät Alavus osa-aikatyö Keuruu osa-aikatyö Virrat osa-aikatyö Soini osa-aikatyö Multia osa-aikatyö Ähtäri osa-aikatyö Saarijärvi osa-aikatyö Alajärvi osa-aikatyö Alavus myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät osa-aikatyö Keuruu Virrat Soini Multia Ähtäri Saarijärvi Alajärvi Alavus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tule myyjäksi joulusesonkiin Ähtärin myymälään, on ilmoitettu Alko -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ähtäri . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus