Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna. Tavoitteemme on myös paras työ, jossa korostuvat huippupalveluosaaminen ja asiakastarpeen mukainen tuoteosaaminen, aktiivinen osallistuminen, oma johtajuus sekä joustavat työnteon tavat. Olemme ylpeitä ammattitaidostamme ja asiakasosaamisestamme – palvelu asuu Alkossa. Oletko positiivinen, oma-aloitteinen ja vähintään 18 vuotias? Haluatko kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkoski myyjät ja kassahenkilöt Nastola myyjät ja kassahenkilöt Padasjoki myyjät ja kassahenkilöt Sysmä myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt Asikkala myyjät ja kassahenkilöt Heinola myyjät ja kassahenkilöt Hollola myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkoski myyjät ja kassahenkilöt Nastola myyjät ja kassahenkilöt Padasjoki myyjät ja kassahenkilöt Sysmä myyjät ja kassahenkilöt Hämeenlinna myyjät ja kassahenkilöt Asikkala myyjät ja kassahenkilöt Heinola myyjät ja kassahenkilöt Hollola myyntialan tehtävät Hämeenkoski myyntialan tehtävät Nastola myyntialan tehtävät Padasjoki myyntialan tehtävät Sysmä myyntialan tehtävät Hämeenlinna myyntialan tehtävät Asikkala myyntialan tehtävät Heinola myyntialan tehtävät Hollola myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Hämeenkoski Nastola Padasjoki Sysmä Hämeenlinna Asikkala Heinola Hollola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alko Oy Y-tunnus 1505551-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä (15 h) Asikkala Vääksy, on ilmoitettu Alko -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Alko. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Asikkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa