Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Työpaikkakuvaus

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua jatkamaan jo olemassa olevan yrityksen toimintaa ja hyödyntämään kasvavan alan potentiaalia kanssamme.

Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Pirkkalaan?

Et tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.

Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen ja valmiin yrityksen toiminnan asiakaspohjineen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin vaiheisiin.

Tarjoamme mm. yritystoimintasi käynnistyksen ja alkukoulutuksen yhdessä ketjun kanssa, laatusertifioidut palvelutuotteet, ostoedut, taloushallinnon sekä kirjanpidon. Ketju tarjoaa sinulle myös nykyaikaiset, mobiilit toiminnanohjausjärjestelmät.

Jos työskentelet parhaillaan, tai sinulla on aikaisempaa kokemusta hoiva-alalla työskentelystä, olet etsimämme henkilö. Ketjun ansiosta et ole yrittäjänä yksin, vaan saat jatkuvaa tukea ja neuvoja päivittäiseen yrittäjän arkeen.

Yrityksesi toiminta-alueena on Pirkkala ja sen lähialueet, kuten esim. Tampereen eteläpuoli, Nokia ja Ylöjärvi.

Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa www.alinahoivatiimi.fi. Voit myös soittaa tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen info(at)alinahoivatiimi.fi.

Lisätietoja: Alina Hoivatiimi Oy, aluepäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, tai ketjujohtaja Satu Jäntti p. 044 355 5481.

Hakemuksesi tai yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa ja tulemme mielellämme kertomaan lisää kolme askelta alinalaiseksi-ohjelmastamme. Tapaamisiin!

Web-osoite: http://www.alinahoivatiimi.fi Työnantaja: Alina Hoivatiimi Oy Sijainti: 33950 PIRKKALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Alina Hoivatiimi Oy, aluepäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, ketjujohtaja Satu Jäntti p. 044 355 5481, info(at)alinahoivatiimi.fi Ilmoitus jätetty: 29.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33950 PIRKKALA

Yritystiedot

Toiminimi Alina Hoivatiimi Oy Y-tunnus 1996472-3 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Alina Hoivakeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

341 000 € 41 %

Liiketoiminnan tulos

-136 000 € 1 %

Liikevoitto-%

-40 % 30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä / yrityksen jatkaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Alina Hoivatiimi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33950 - Pirkkala , osoitteessa 33950 PIRKKALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus