Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.

Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Lempäälään?

Et tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.

Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme mm. yritystoimintasi käynnistyksen ja alkukoulutuksen yhdessä ketjun kanssa, laatusertifioidut palvelutuotteet, ostoedut, taloushallinnon sekä kirjanpidon. Ketju tarjoaa sinulle myös nykyaikaiset, mobiilit toiminnanohjausjärjestelmät.

Jos työskentelet parhaillaan, tai sinulla on aikaisempaa kokemusta hoiva-alalla työskentelystä, olet etsimämme henkilö.

Ketjun ansiosta et ole yrittäjänä yksin, vaan saat jatkuvaa tukea ja neuvoja päivittäiseen yrittäjän arkeen.

Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa www.alinahoivatiimi.fi. Voit myös soittaa tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen info(at)alinahoivatiimi.fi.

Lisätietoja: Alina Hoivatiimi Oy, aluepäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, tai ketjujohtaja Satu Jäntti p. 044 355 5481.

Hakemuksesi tai yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa ja tulemme mielellämme kertomaan lisää Kolme askelta alinalaiseksi-ohjelmastamme. Tapaamisiin!

Alina on asiakkaidensa suosittelema ketju. Saimme edellisessä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2015) huippuarvosanat toiminnastamme! Kokonaiskeskiarvo eri osa-alueiden osalta oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).

Web-osoite: http://www.alinahoivatiimi.fi Työnantaja: Alina Hoivatiimi Oy Sijainti: 37500 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Alina Hoivatiimi Oy, aluepäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, ketjujohtaja Satu Jäntti p. 044 355 5481, info(at)alinahoivatiimi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37500 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Alina Hoivatiimi Oy Y-tunnus 1996472-3 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Alina Hoivakeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

341 000 € 41 %

Liiketoiminnan tulos

-136 000 € 1 %

Liikevoitto-%

-40 % 30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alina Hoivatiimi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37500 - Lempäälä , osoitteessa 37500 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa