Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Alina Hoivatiimi on valtakunnallinen ketju, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kotihoitoa aina siivouksesta sairaanhoitoon. Alueelliset Alina-yritykset toimivat aina paikallisen yrittäjän voimin.

Etsimme nyt LÄHIHOITAJAA mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja mukavaan työhön eri ikäisten parissa. Oman auton käyttömahdollisuus ja suomen kielen sujuva taito ovat työskentelyn kannalta välttämättömiä. Odotamme sinulta asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työtä tehdään Laukaan ja Jyväskylän alueella asiakkaan kotona. Työtehtäviisi sisältyy hoivatyön lisäksi mahdollisesti myös muuta koti- ja asiointipalvelua, kuten esim. kotisiivoustyötä.

Odotamme, että hakijalla on työhön ja alalle soveltuva koulutus.

Viikoittaiset työtuntimäärät vaihtelevat asiakastilanteen mukaan, joten tarjoamme sinulle aluksi osapäiväisen työn. Pystymme mahdollisesti tarjoamaan sinulle jatkossa kokoaikaisen työn. Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen työhakemus!

Alina Hoivatiimi on asiakkaidensa suosittelema ketju. Saimme edellisessä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2015) huippuarvosanat toiminnastamme! Kokonaiskeskiarvo eri osa-alueiden osalta oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).

Web-osoite: http://www.alinahoivatiimi.fi Työnantaja: Alina Hoivatiimi Oy Sijainti: 41340 LAUKAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yrittäjä Ulla Pekkala, ulla.pekkala(at)alinahoivatiimi.fi, puh. 044 455 6430 Hakemukset: ulla.pekkala(at)alinahoivatiimi.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41340 LAUKAA

Yritystiedot

Toiminimi Alina Hoivatiimi Oy Y-tunnus 1996472-3 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille Rinnakkaistoiminimet Alina Hoivakeskus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

341 000 € 41 %

Liiketoiminnan tulos

-136 000 € 1 %

Liikevoitto-%

-40 % 30 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Alina Hoivatiimi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41340 - Laukaa , osoitteessa 41340 LAUKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa