Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Algol Technics tarjoaa asiakkailleen materiaalikäsittelyn elinkaariratkaisuja, nostojen, siirtojen ja varastoinnin järjestelmätoimituksia sekä käyttövarmuuspalveluja. Yhtiö maahantuo ja markkinoi myös teollisuuden tuotteita ja tarvikkeita. Algol Technics on osa Algol-konsernia. Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin kokonaismyynti ylittää 160 miljoonaa euroa.

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen Lappeenrannan alueelle

HUOLTOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu teollisuusnostureiden, kuljetinjärjestelmien ja korkeavarastojen ja muiden tuotantokoneiden kunnossapito ja asennus asiakkaidemme tiloissa. Tehtävä edellyttää sähköalan koulutusta sekä ymmärrystä ohjausjärjestelmien toiminnasta. Työkokemus nostolaitteiden/cnc-koneiden kunnossapidosta ja asennuksista katsotaan eduksi. Olet yhteistyökykyinen ja työskentelet oma-aloitteisesti ja vastuuntuntoisesti. Asiakkaiden tiloissa tapahtuva työskentely vaatii hyvät vuorovaikutustaidot sekä palveluhenkisen asenteen työhön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän suomalaisessa perheyrityksessä. Lisätietoa Algol Technicsistä saat osoitteesta www.algoltechnics.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen hr@algol.fi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan otsikossa Huoltoasentaja/Lappeenranta.
Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaisin (28.10. alkaen) klo 13 - 15.30 aluepäällikkö Kössi Tuominen, p. 050 5911 830.

Web-osoite: http://www.algoltechnics.fi Työnantaja: Algol Technics Oy Sijainti: 53550 LAPPEENRANTA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.algoltechnics.fi Hakemukset: hr@algol.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 53550 LAPPEENRANTA

Yritystiedot

Toiminimi Algol Technics Oy Y-tunnus 0112676-4 Toimiala Teollisuudessa käytettävien muiden koneiden tukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

32 589 000 € -12 %

Liiketoiminnan tulos

-600 000 € -166 %

Henkilöstö

156 -59

Liikevoitto-%

-2 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Algol Technics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53550 - Lappeenranta , osoitteessa 53550 LAPPEENRANTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa