Duunitori suosittelee
Haemme varastotyöntekijöitä 2-vuorotyöhön

Adecco Finland

Finland

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AlfaRoc Logistics Oy on keskittynyt henkilöstöpalveluiden tuottamiseen pääsääntöisesti logistiikan alalle. Kauttamme työllistyy satoja työntekijöitä vuosittain merkittävien logistiikan ja teollisuusyritysten eri tehtäviin. Haemme Nastolaan varastotyökokemusta omaavia tai alasta kiinnostuneita, tehokkaita, reippaita ja motivoituneita työntekijöitä käsin tehtävään keräilyyn. Olet hakemamme työntekijä, jos omaat ripeän ja reippaan asenteen työntekoon sekä hyvän fyysisen kunnon. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Nastola varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Alfaroc Logistics Oy Y-tunnus 2139699-9 Toimiala Varastointi Rinnakkaistoiminimet KBG Finland, AlfaRoc Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä/keräilijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Alfaroc Logistics Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus