Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme sanavalmista ja jämäkkää myyntipäällikköä räätälöityjen ICT-palvelujen myyntiin. Asiakkaana on alan johtava IT-talo ja osaamisen keskus. Talo kykenee antamaan kattavan tuen myyntiponnistuksiin. Edustat asiakkaamme software-osaamistaan, toimialueena Suomi ja myynnin kohderyhmänä sekä suuret että pienet yritykset.

Olet monipuolinen, tulosorientoitunut ja kattavat myynti- ja neuvottelutaidot omaava myyjä, joka taitaa kaikki palelumyynnin osa-alueet. Eduksesi on software-myynnin tuntemus, soveltuva koulutus ja ruotsin kielen taito.

Myyntipäällikön roolissa sovit itse puhelimitse tapaamisesi tai kontaktoit myynninjohdon antamia leadeja. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, sovit tapaamisia ja valmistaudut kattavasti käynneillesi. Syvennät asiakassuhteita rakentamalla organisaatioita pitkäjänteisesti toimimaan toistensa kanssa. Myyntimateriaali tarjotaan. Lisäksi tehtävänäsi on toimittaa raportit ja välittää palautetta johdolle.

Työhön sisältyy tarvittava määrä matkustamista koko Suomen alueella. Matkustusvälineenä on ensisijaisesti auto.

Matkustat tarvittavan määrän. Alueenasi on koko maa, liikut tarkoituksenmukaisesti ja eniten autolla.

Hakemus ja CV suomeksi osoitteeseen ilkka.lammassaari@alfapal.fi ja/tai https://alfa.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jid=998.

Vastaan hakuun liittyviin kysymyksiin arkisin klo 10.00-16.00 0500-434333/Ilkka Lammassaari.

Web-osoite: http://www.alfapal.fi Työnantaja: ALFA Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ilkka Lammassaari, tj, seniorikonsultti Puh. 0500-434333 ilkka.lammassaari@alfapal.fi Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi alfa henkilöstöpalvelu Y-tunnus 1822324-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

84 000 € -31 %

Liiketoiminnan tulos

2 000 € 140 %

Liikevoitto-%

2 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut ALFA Henkilöstöpalvelu Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa