Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Alexandria on vuonna 1996 perustettu, vakavarainen, suomalainen sijoituspalvelukonserni. 20 vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä, sijoittamisen ja säästämisen palveluitamme on käyttänyt jo yli 65 000 asiakasta. Alexandria palvelee suomalaisia yli 300 ammattilaisen voimin 26 paikkakunnalla ympäri maan.

Haemme nyt Rauman kasvavalle toimistollemme

SIJOITUSNEUVOJAA

Tehtävässä tapaat asiakkaitamme ja tarjoat ratkaisuja heidän säästämis- ja sijoitustarpeisiinsa laajalla palvelu- ja tuotevalikoimalla. Apunasi on sekä yksikkömme asiakashankintatiimi että koko konsernin myynnin tuki, joiden avulla ponnistat pitkälle. Ymmärrät mistä laadukkaassa myyntityössä on kysymys, ja tähtäät aina pitkäaikaiseen kumppanuussuhteeseen asiakkaasi kanssa.

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden tuloksekasta myyntikokemusta, positiivista joukkueasennetta sekä aitoa halua kehittyä sijoituspalvelualan raudanlujaksi ammattilaiseksi. Olet kiinnostunut ihmisistä, sijoittamisesta ja ympäröivän talouden ilmiöistä.

Suunnitelmallinen, asiakaslähtöinen ja itsenäinen työskentelyote on työssä menestymisen avain. Kaupallinen koulutus, aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja/tai hyvät kontaktiverkostot katsotaan hakuprosessissa eduksi.

Tarjolla on haastava, mutta samalla erittäin palkitseva työ. Tarjoamme tueksesi ison talon osaamisen ja täydellisen perehdytyksen tehtävään, kannustavan tiimiympäristön ja jatkuvan koulutuksen. Meillä on tekemisen meininki, ja hyvä fiilis tarttuu ja näkyy. Alexandria on arvostettu yhteensä kuusi kertaa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon, viimeisin tunnustus on vuodelta 2016.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.10.2016 mennessä osoitteeseen pellervo.kunnaala@alexandria.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pellervo Kunnaala, puh. 050 517 8885.

Web-osoite: http://www.alexandria.fi Työnantaja: Alexandria Pankkiiriliike Oyj Sijainti: Valtakatu 4, 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Pellervo Kunnaala, puh. 050 517 8885. Hakemukset: pellervo.kunnaala@alexandria.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Valtakatu 4, 26100 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Alexandria Pankkiiriliike Oyj Y-tunnus 1063450-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sijoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alexandria Pankkiiriliike Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rauma , osoitteessa Valtakatu 4, 26100 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa