Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme Tampereella sijaitsevaan asiakasyritykseemme suorarekrytointina

VAKUUTUSMYYJIÄ

monipuolisten vakuutuspalvelujen pariin.

Työ pitää sisällään vakuutustuotteiden ja -palvelujen myyntiä kotitalouksille. Tavoitteena on löytää monipuolisesta vakuutustarjonnasta oikeanlaiset palveluratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään koulutetaan kattavasti. Toivomme tekijältä myynnillistä asennetta sekä sanavalmiutta.

Palkkaus koostuu työehtosopimuksen mukaisesta takuutuntipalkasta (9,40€/h) sekä kannustavista myyntiprovisioista. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde (37,5h/vko). Työsuhteen aikana työntekijällä on halutessaan mahdollisuus suorittaa oppisopimuksella Finanssialan ammattitutkinto.

Mikäli koet olevasi etsimämme vakuutusmyyjä, lähetä hakemus pikaisesti osoitteessa: www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044-7404502.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elisa Häkli p. 044-7404502 Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 20.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusmyyjä (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa