Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Etsimme Pirkanmaalaiselle asiakkaallemme

TUOTE-ESITTELIJÖITÄ

maistattamaan ja esittelemään uutuus leipätuotteita. Etsimämme henkilö on aktiivinen, sanavalmis ja aurinkoinen persoona, joka on valmis sitoutumaan työtehtäviin pitkäksi aikaa.

Aiempi kokemus tuote-esittely- ja myyntitehtävistä katsotaan hakijalle eduksi, mutta ennen kaikkea positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne ratkaisevat. Työ edellyttää lisäksi liikkumista paikasta toiseen, joten oman auton käyttömahdollisuus on merkittävä etu.

Työtä on tarjolla alustavasti 2-8 päivää kuukaudessa Lahden alueella. Työvuorot painottuvat erityisesti perjantaihin ja lauantaihin, joten olethan valmis tekemään myös viikonloppupainotteista työtä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Aloitus on sopimuksen mukaan lokakuussa.

Oletko etsimämme aktiivinen asiakaspalvelija? Lähetä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa: www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 9-16 välillä henkilöstökonsultti Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 15100 LAHTI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan lokakuussa Yhteystiedot: Nina Koskinen, p. 050 555 0392. Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15100 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuote-esittelijä (Lahti), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15100 - Lahti , osoitteessa 15100 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa