Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksillemme Tampereelle TOIMISTOSIIVOOJAA Kohteita on useampia ja ne sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen alueella. Työpäivät ovat joustavasti sovittavissa ja töitä on tarjolla noin 10-15h/viikko, mahdollisesti enemmänkin. Tarvetta on pidemmäksi aikaa, joten tässä on hyvä tilaisuus vakituiseen työsuhteeseen! Etsimämme henkilö on aktiivinen, oma-aloitteinen, luotettava ja joustava työntekijä. Aikaisempi siivouskokemus on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus