Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksillemme Tampereelle

TOIMISTOSIIVOOJAA

Kohteita on useampia ja ne sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen alueella. Työpäivät ovat joustavasti sovittavissa ja töitä on tarjolla noin 10-15h/viikko, mahdollisesti enemmänkin. Tarvetta on pidemmäksi aikaa, joten tässä on hyvä tilaisuus vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimämme henkilö on aktiivinen, oma-aloitteinen, luotettava ja joustava työntekijä. Aikaisempi siivouskokemus on eduksi.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Jätä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044-7404502.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elisa Häkli, p. 044-7404502. Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 49 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa