Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme KerabitPro Oy on koko Suomessa urakoiva katto- ja vedeneristysratkaisuihin erikoistunut rakennusliike. Etsimme heille syksyn kerrostalotyömaille ammattitaitoisia

TIMPUREITA

määräaikaisiin töihin Tampereen seudulle.

Odotamme hakijoilta kokemusta kattorakenteiden runkotöistä, hyvää kuvanlukutaitoa, kykyä itsenäiseen työhön sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hakijalle on lisäksi eduksi kokemus bitumikermitöistä ja nostolaitteiden käytöstä.

Työ on vuokratyötä, joka alkaa sopivien hakijoiden löydyttyä lokakuun aikana ja kestää alustavasti noin parin kuukauden ajan. Palkkaus vedeneristysalan työehtosopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jussi Halme, p. 044 740 4504.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Lokakuun aikana Yhteystiedot: Jussi Halme, p. 044 740 4504 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 57 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa