Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme KerabitPro Oy on koko Suomessa urakoiva katto- ja vedeneristysratkaisuihin erikoistunut rakennusliike. Etsimme heille syksyn kerrostalotyömaille ammattitaitoisia TIMPUREITA määräaikaisiin töihin Tampereen seudulle. Odotamme hakijoilta kokemusta kattorakenteiden runkotöistä, hyvää kuvanlukutaitoa, kykyä itsenäiseen työhön sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hakijalle on lisäksi eduksi kokemus bitumikermitöistä ja nostolaitteiden käytöstä. Työ on vuokratyötä, joka alkaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus