Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on perinteikäs tamperelainen korjausrakentaja. Haemme heille kokeneita TIMPUREITA Tampereen kerrostalotyömaille. Odotamme hakijoilta vähintään viiden vuoden kokemusta timpurin töistä, työturvallisuuskorttia sekä ammattimaista asennetta työntekoa kohtaan. Työ on kokopäiväistä vuokratyötä, joka alkaa sopimuksen mukaan ja kesto on alustavasti ainakin 1-2 kuukautta. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen. Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus