Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme on perinteikäs tamperelainen korjausrakentaja. Haemme heille syksyn työmaille kokeneita

TIMPUREITA

Tampereen kerrostalotyömaille.

Odotamme hakijoilta vähintään viiden vuoden kokemusta timpurin töistä, työturvallisuuskorttia sekä ammattimaista asennetta työntekoa kohtaan.

Työ on kokopäiväistä vuokratyötä, joka alkaa sopimuksen mukaan ja kesto on alustavasti ainakin 1-2 kuukautta. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, täytä hakemus osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 8-16 antaa rekrytointikonsultti Jussi Halme, p. 044 740 4504.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: jussi.halme@alenconsulting.fi Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Timpuri (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa