Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tamperelaiselle ravintola-alan asiakkaallemme TARJOILIJOITA PIKKUJOULUSESONKIIN Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita lähestyvään pikkujoulukauteen. Hakijoilta toivomme ravintola-alan koulutusta ja kokemusta tarjoilijan työstä. Olethan ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, jolla on energinen sekä itsenäinen ote työntekoon. Sinulla tulee olla myös hyvä tilannetaju ja valmius sopeutua nopeisiin muutoksiin. Työ on keikkatyötä asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Tampere kesätyö Tampere kausityö Tampere ravintola-alan asiakaspalvelu Tampere osa-aikatyö kesätyö kausityö ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita pikkujoulusesonkiin (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus