Duunitori suosittelee
Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme tamperelaiselle ravintola-alan asiakkaallemme

TARJOILIJOITA PIKKUJOULUSESONKIIN

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita lähestyvään pikkujoulukauteen. Hakijoilta toivomme ravintola-alan koulutusta ja kokemusta tarjoilijan työstä. Olethan ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, jolla on energinen sekä itsenäinen ote työntekoon. Sinulla tulee olla myös hyvä tilannetaju ja valmius sopeutua nopeisiin muutoksiin.

Työ on keikkatyötä asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus tesin mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi osoitteessa www.alenconsulting.fi. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

Web-osoite: http://www.alenconsulting.fi Työnantaja: Alen Consulting Oy Sijainti: 33200 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Elisa Häkli, p. 044 740 4502 Hakemukset: http://www.alenconsulting.fi/ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita pikkujoulusesonkiin (Tampere), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33200 - Tampere , osoitteessa 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa