Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme helsinkiläiselle ravintola-alan asiakkaallemme TARJOILIJOITA PIKKUJOULUSESONKIIN Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita lähestyvään pikkujoulukauteen. Hakijoilta toivomme ravintola-alan koulutusta ja kokemusta tarjoilijan työstä. Olethan ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, jolla on energinen sekä itsenäinen ote työntekoon. Sinulla tulee olla myös hyvä tilannetaju ja valmius sopeutua nopeisiin muutoksiin. Työ on keikkatyötä asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki osa-aikatyö Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki osa-aikatyö ravintola-alan asiakaspalvelu osa-aikatyö ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita pikkujoulusesonkiin (Helsinki), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa