Duunitori suosittelee
Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme helsinkiläiselle ravintola-alan asiakkaallemme TARJOILIJOITA PIKKUJOULUSESONKIIN Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita lähestyvään pikkujoulukauteen. Hakijoilta toivomme ravintola-alan koulutusta ja kokemusta tarjoilijan työstä. Olethan ulospäinsuuntautunut, joustava ja asiakaspalveluhenkinen työntekijä, jolla on energinen sekä itsenäinen ote työntekoon. Sinulla tulee olla myös hyvä tilannetaju ja valmius sopeutua nopeisiin muutoksiin. Työ on keikkatyötä asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki kesätyö Helsinki kausityö Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki osa-aikatyö kesätyö kausityö ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A100 Invest Oy Y-tunnus 0933721-6 Toimiala Arvopaperien ja raaka-ainesopimusten välittäminen Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilijoita pikkujoulusesonkiin (Helsinki), on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Alen Consulting Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus